by
on
under
tagged ,
Permalink

Kotoliving kotiin!Nyt voit tilata Kotoliving-lehden vuodeksi kotiin tekstiviestitse tai puhelimitse. Ohjeet ja numerot löytyvät tuosta yläbannerista!

Tarkennuksena: vastausviestissä kerrotaan, että seuraava numero ilmestyy 6.2.2013, mutta postitamme jokaiselle tilaajalle tilaajalahjana ensimmäisen Kotoliving-lehden myös. (Sitä ei siis tarvitse hakea erikseen kaupasta, vaan se kuuluu tilaukseen)

Kotolivingin tiimi on paikalla myös Tampereen messuilla 16.-18.11. ja sieltäkin voit tilata lehden.

Kaupoissa lehti on irtomyynnissä keskiviikkona 7.11. joululahjahintaan 4,90€ (normaali hinta 10,90)

(Yllä olevissa kuvissa hieman maistiaisia tuoreen lehden kansien välistä…)

15 Comments

on “Kotoliving kotiin!
15 Comments on “Kotoliving kotiin!
  1. Odotan lehteä kädet syyhyten! Tilaus on jo tehty ja odottavan aika pitkä. Tänään saapui postissa Kotoliving-arvonnasta voittamani paketti. Sisältö oli huima, Kiitos!

  2. Tilasin! Ja odotan innolla. Pidän erityisesti kaikessa sinun tekemisessäni olevasta tunnelmasta – juuri sellaista kotona tulisi olla. Kiitos.

  3. Pingback: Mysli | Pics, dots and stripes

  4. Pingback: » Blog Archive » Pimeän päivän kirjavinkit

  5. Helpot mantelipiparit on muuten kaikkea muuta kuin helpot, jos jauhojen määrän joutuu arvaamaan! Että paljonkohan laittaisin ja vehnäjauhoja vai jotain muuta? Muuten ihan mahtava mook.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>