Kotoliving ylpeänä esittää:

 

Puurtamista, naurua, paljon työtä. Oppimista, kertaamista ja valtavia inspiraatiopuuskia.  Yleisin lause toimituksessa Kotoliving-lehteä tehdessä on tainnut olla ”Mutta mehän todella voidaan tehdä ihan mitä halutaan!”

Kartonkikansien väliin painettu Kotoliving on oikeastaan MOOK (magazine+book) ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Visuaalinen ilottelu, leikattavat ja käytettävät osat sekä pilkesilmäinen asenne takevät Kotolivingista täysin muusta aikakauslehtitarjonnasta poikkeavan julkaisun.

Ensimmäinen, jouluteemainen Kotoliving ilmestyy 7.11.2012

Lehden voit ostaa lehtipisteistä kautta maan ja 1.11. alkaen myös tilata (siitä sitten lisää).

Tervetuloa painetun kotoilun maailmaan ja vaikuttamaan siihen, minkälainen lehdestä tulee.

Julkistamispäivän kunniaksi arvomme kaksi Kotolivingin kangaskassia, joiden täytteenä on Novitan lankoja, puikot ja tupsukiekkopakkaus, sekä Tiimarin jouluaskartelumateriaalia: palloja ja nauhoja.

Kerro kommenttilaatikossa mitä sinä toivot Kotoliving-lehdeltä, niin olet mukana arvonnassa!

Arvonta suoritetaan maanantaina klo 12.00

 

 

302 Comments

on “Kotoliving ylpeänä esittää:
302 Comments on “Kotoliving ylpeänä esittää:
 1. Oi miten mielenkiintoista nähdä lehti! Toivon lehdeltä erilaisuutta, perusnaistenlehtiä jo piisaa! t.Helka

 2. Voi, minä odotan paljon ja enemmänkin!
  Ihania inspiraatio-ideoita tee-se-itse-ja-onnistu meiningillä. Kauniita kuvia, ihania ja värikkäitä. Iloista asennettaa semmoisella kohtuullistamisemeiningillä, että hitaamminkin onnistuu ja ei aina tarvi tohottaa aivan sata lasissa. :) Nyt tässä on vain se ikävä puoli, että 7.11 asti on vielä aika paljon aikaa..

 3. Nokkelia tee-se.itse vinkkejä. Kauniita oivaltavia kuvia. Neuleohjeita, ompelujuttuja kokkausta. Tutustun ehdottomasti Kotoliving -lehteen kun saan sen käsiini

 4. Kauniita ja inspiroivia kuvia, tekstejä ja ohjeita hyvän tuoksuisten paperikansien sisällä!

 5. Toivon hauskoja ja värikkäitä ohjeita asusteisiin ja helpohkoihin sisustusjuttuihin ja myös herkkuihin, sellaisiin, mitä kiireinen äiti ehtii tehdä työn ja perheen pyörittämisen lomassa:)

 6. Voi jee!!! Tällaista lehteä ounastelinkin tulevan:) ihanaa! Toivon sinne saman tyylisiä neuleohjeita kuin PUIKOISSA!-kirjassa! Se on todella inspiroiva kirja. Niistä neuleohjeista olen soveltanut ja tuunannut vaikka mitä:) Ja tuo tyyli ja olo-osio kiinnostaa erityisesti.Ja kaikki kiinnostaa:D Ja toivon sinne osioita maalla elämisestä!

 7. Oih. Ensimmäinen ajatus, että vasta 7.11. Odotan innolla lehteä ja kaikkea mitä se pitää sisällään. Odotan ideoita ja ohjeita, joilla tälläinen poropeukalokin uskaltaa ja onnistuu!

 8. Toivon näkeväni inspiroivia kuvia, ovelia tuunausideoita, lystikkäitä askarteluja ja virkistäviä kokkailuvinkkejä =o)

 9. Eipä ole ihanampaa kuin aloittaa jouluteemalla! Toivoisin, että mukana olisi joku mukava juttu, joka innostaisi erityisesti nuoria, jotta heidätkin saisi houkuteltua itse tekemisen maailmaan.

 10. Aivan loistava idea – lehti, täynnä värikkäitä ideoita!!! Toivoisin lehdeltä: Vanhoista arkisista tavaroista tuunattaisiin jotain uutta hyödyllistä, hyödyttäen kierrätystä jne… Tutustumisia erilaisten käsityöammattilaisten arkeen ja työhön! Luonnonmateriaalien hyödyntämistä käsitöissä/sisustamisessa. Myös vanhojen talojen remontointi vanhaa kunnioittaen kiinostaisi.

 11. Eniten ootan kaikkia kivoja tuuhailu- ja tuunailuideoita. Lehti pitääkin pistää heti tilaukseen!

 12. Odotan inspiroivia kuvia sekä kausiteemaan soveltuvia ohjeita ja vinkkejä kotiin, ruokaan ja askarteluun.

 13. Toivon omaperäisiä uusia ideoita, kierrätysideoita ja kaikenlaisia hyödyllisiä ideoita (ei niinkään koriste-esine ja taulu krääsää).

 14. Kivaa saada uusi lehti luettavaksi. Toivoisin lehdestä löytyvän monipuolisesti ohjeita erilaisiin käsitöihin. Mitään erityistä en osaa sanoa, koska kaikkea uutta tulee aina kokeiltua innokkaasti.

 15. Tuunausideoita, vanhasta uutta ja uutta kotiin kierrättämällä, kierrätysmateriaalien hyödyntämistä…

 16. minä suurena anu harkki fanina toivon tietenkin että anu esittelisi lehden sivuilla omaa kotiaan ja kertoisi tuunausprojekteistaan ja sisustusideoistaan.myös helpot neuleohjeet on tervetulleita…esim joku helppo villatakin ohje olis mukava saada,minkä tietysti anu olis suunnitellu…sellanen värikäs joku raidallinen olis hieno.ja toiveena olis että käytettäs sellasia edullisia lankoja esim.drops ja novita,kun ei kaikilla ole varaa ostaa esim.noron lankoja.
  myös hyviä ruokaohjeita ootan..sellasista aineksista mitä jokaisella olis kaapissa tai helposti saatavissa kaupasta ja leivontaohjeita myös.

 17. Tämä oli kyllä innostava uutinen! Toivon lehteen ihania inspiroivia ohjeita, kauniita kuvia. Toivon, että mukana myös helpommin toteutettavia ohjeita ja idiksiä, joihin meikäläisen taidoillakin kykenee :) Mut ennen kaikkea just samanhenkistä ihanuutta mitä Ratulassa ja Kotossa on ollut. En mä läheskään aina kaikkee ehdi/osaa/jaksa tehdä, mutta on myös todella antoisaa vaan haaveilla :)

 18. Kauniita ja inspiroivia kuvia. Helppoja tee-se-itse juttuja, joita ”kiireinenkin” koti-äiti voisi tehdä ja myös ohjeita joita voisi pienen lapsen kanssa toteuttaa.

 19. Toivon monipuolisuutta ja ainaisen ”helpon ja nopean” sijaan syvyyttä sekä hiukan pitkäjänteisyyttä ja taitoa inspiroivia ohjeita.

 20. Mukavia askartelu ideoita koko perheelle. Ja rikkimenneiden vaatteiden korjaus ohjeita/kierrätys ideoita. Kauniita kuvia ja iloista mieltä.

 21. Tämäpä kiva juttu. Mitä sitten odotan… no, sellaista rentoa kodinomaista inspiraatioita tulvillaan olevaa värikästä lehteä. Lehteä, joka saa hymyn huulille. Ei siis paljoa vaadittu, vai mitä ;)

 22. Taatusti mielenkiintoinen lehti! Toivoisin omaperäisiä ja käyttökelpoisia, mutta silti helppoja ja halpoja ideoita niin käsitöihin kuin muuhun sisustukseen. Etenkin vanhat tavarat kunniaan! Koto on elämistä varten=)

 23. Ihanaa! Odotan innolla ekaa numeroa. Toivoisin lehteä, jossa juttuja moneen tilanteeseen: parempaan syventymiseen tai teekupin ääressä lasten touhutessa ympärillä pieneen kurkistushetkeen/makupalaan. Kotoisia mausteita arkeen, pienellä ja suuremmalla vaivalla.

 24. Kuulostaa hyvältä. Toivon kivoja oivalluksia, joita voi tehdä itse, eivätkä tule liian kalliiksi.

 25. Toivon herkullisia kuvia, joista saa inspiraatiota itse tekemiseen. Sopivassa suhteessa askartelua ja yksinkertaisia neuleohjeita uudella otteella kuvattuna. Rakastan nimittäin kauniita kuvia. :)

 26. No jopas. Onneks olkoon. Toivon lehteen kivoja askarteluvinkkejä, sellaisia lapsen kanssa yhdessä mitä voi tehdä. Samoin ruoka ja leivontaohjeet, perhe yhdessä tekemään.

 27. Inspiroivaa yhdistelmää käsitöistä, tuunauksesta ja ruoanlaitosta :) täytyypä ostaa lehtenne!

 28. Aivan mahtavaa!!! Odotan innolla kaikkea askartelua, näperrystä, kutomisohjeita ja herkullisia reseptejä. Sitä kaikkea, mitä tässä blogissa rakastan!

 29. Työssäkäyvänä pienen lapsen äitinä odotan lehdeltä ennen muuta nopsasti toteuttavia ideoita. Lehti kyllä varmaan lähtee mukaan kaupasta, kunhan vain ilmestyy ensin. *malttamaton*

 30. Mahtavaa, odotan innolla! Raikkaita ideoita, kauniita kuvia, ohjeita kaikenlaisille tekijöille toivon.

 31. Ihana uutinen. Tämä pitää saada kestona :)

  Erityisesti kaipaisin ohjeita ja vinkkejä, kuinka vanhasta saa uutta. Kuinka kierrättää ja tuunata :)

  Myös kauniita neuleohjeita sisustukseen ja arkeen.

  Odotan siis KAIKKEA IHANAA :D

 32. Voi vitsit, ihanaa! Toivoisin kaikkea maan ja taivaan väliltä meille, jotka tykkäämme tehdä itse. Tuunaamista, käsitöitä, askartelua, leipomista ja kaikkea uutta mukavaa. Innolla odotan!

 33. Mukavia, uusia, helposti toteutettavia ideoita tuunaukseen, neulomseen ja virkkukseen :)

 34. Parasta olisivat yksinkertaiset mutta nerokkaat sisustusvinkit, jotka eivät vaadi kotona paljon tilaa mutta helpottavat arkea. Kaikenlainen elämässä syntyvän jätteen uusiokäyttö hyödyllisiksi esineiksi olisi myös erinomaisen hienoa. Lisäksi aina tarvitaan uusia, mullistavia kortti-ideoita, koska ne vanhat on niin nähty ja sataan kertaan tehty!

  Vaateohjeita ym. varten on omia lehtiä vaikka kuinka, joten tässä lehdessä voisi keskittyä muuhun.

 35. Omanlaista otetta ja inspiraatiota, vaikka itse olisi tyylillisesti ja ajatusmaailmallisesti ihan erilainen! Pienet ja nopeat tuunausvinkit, jotka voi vielä jatkojalostaa itse haluamallaan tavalla. Ehkä jotain kivoja lahjaideoita? Oli miten oli, luulen että lehti on minua varten!

 36. Ihana yllätys tuo lehti!!! Odotan edullisia käsityövinkkejä, toivon kauniita kuvia ja haaveilen sisustusideoista. Erityisesti ilahtuisin neulonta ja virkkausideoista, varsinkin siis sisustukseen liittyvistä.

 37. Pienten tilojen tuunaus/sisustusvinkit olisivat tarpeen.Suunnitelmissa kellaritilojen hyödyntäminen ja siellä ei ole neliöitä liikaa.

 38. Jos saisi niitä suomalaisten neulesuunnittelijoiden ja lankavärjäreiden ja miksei bloggaajien esittelystä.

 39. Nyhjää tyhjästä-osio olis kiva. Sekä askarteluohjeita alle kouluikäisten kanssa tehtäväksi. Ostan kyllä lehden ihan mielenkiinnosta :)

 40. Onnea matkaan! Toivon suomalaista, vähän sellaista käytännönläheistä otetta. Tilasin Mollie Makes-lehteä, joka vaikka kiva onkin, niin on melkoista söpöstelyä. Eli originellia, kotimaista kotomaisuutta toivon! Ja henkilöitä, henkilökuvia:)

 41. Kiva juttu!
  Toivoisin ”pieniä neule/virkkausjuttuja”, sellaisin joita voi tehdä joululahjaksi.
  Kranssiohjeita yms. joulutunnelman luojaa.
  Ja tietysti jotain reseptejä, uusia ja raikkaita joulujuttuja, jotka kelpaisivat lapsillekin.
  Jouluisia tunnelmia kaikille! Jään innolla odottamaan lehteä!

 42. MAHTAVAA!!!! :D

  Mie toivoisin lehteen semmosia opiskelijabudjettiin sopivia tuunausideoita ja muita tee-se-itse-vinkkejä huumorilla höystettynä :)

 43. Oih! Innolla odotan lehden ilmestymistä! Itse toivoisin hauskoja värikkäitä ja ennen kaikkea uusia oivalluksia ja ideoita, mielellään suht halvalla tai kierrätyspohjalta. Uskon tämän toiveen toteutuvan jos lehti on yhtään sitä mitä Koto on ollut. :)

 44. Toivon inspiroivia ja lennokkaita ideoita käsillätekemiseen. Ihana juttu tämä lehti. Odotan että lehden ideat ja vinkit sekä kauneus ruokkivat sieluani ja rauhoittavat mieltä.=)

 45. Iloinen yllätys uusi lehti!!
  Laidasta laitaan kaikenlaista askartelua. Jotain kotikuviakin olisi kiva nähdä itsetehdyistä tuotteista tietenkin :)
  Toivon myös että jos jotain materiaalia pitää ostaa kaupasta, niin olisi tehty sellaisista mitä saa normaaleista marketeista ym mitä löytyy ympäri Suomea.
  Monesti esim. muiden lehtien ohjeissa lankoja joita saa erikoisliikkesta ym. Jää sitten ohje kokeilematta tai yrittää soveltaa muilla langoilla. Sitten ei lopputulos olekaan enää sama.

 46. Ihanaa! Tätä on odotettu. Ohjeita enemmän intoa
  kuin taitoa omaavalle tuunaajalle. Neulomisohjeita ja
  reseptejä kiireiselle kokkaajalle.

 47. Odotan ihania tunnelmallisia kuvia ja herkullisia resptejä toteutettavaksi
  – ansku

 48. Erilaisuutta, heittäytymistä, uusiokäyttöä ja ennen kaikkea ideoita.
  Ihan mahtavaa!

 49. Tuunausta, kierrätystä, näpertelyä ja niitä uusia ideoita.
  Mielenkiinnolla odotan ensimmäistä numeroa, johon aion tutustua, jos sen vaan käsiini saan.

 50. Voi ihanaa! Ja ihanaa kun ekana tulee jouluinen numero! Odotan kivoja askartelu- ja tuunausohjeita, ja toivoisin neuleohjeita, jotka olisivat suhteellisen yksinkertaisia ei niin kauhean kokeneelle neulojalle. :)

 51. Ihana uutinen! Toivoisin lehdeltä inspiroivia kuvia, helppoja neuleohjeita, kierrätysaskartelua ja iloista tunnelmaa.

 52. moikka
  mie olenkin jo ootellu että mitä työ keksitte;)? Mukava juttu tuo uusi lehti. Toivoisin että siinä olisi mukavia juttuja ja ihania kuvia vähän joka aiheesta. semmosta kotoista meininkiä

  terkuin minna

 53. Paljon virkkausohjeita, huovutusta ja kaikkea siltä väliltä. Ja tietysti paljon kaikkea tuunausta eli vanhasta uutta anumaiseen tyyliin.

 54. Koto on…
  kauniita kuvia, ilahduttavia väriä, vuodenaikojen vaihtelua, innostavia kokeiluja, rohkeita ja rouheita ratkaisuja.

  Helpot neuleohjeet ja -vinkit ovat tervetulleita!

  Ihanaa syksyä!
  Tuulijoki

 55. Hieno juttu, onnea lehdestä!

  Kiinnostaa kovasti ja kansi on houkutteleva, toivon lehdeltä raikkaita ideoita ja leikkisää asennetta :)

 56. Iloista, rentoa asennetta, ei liian monimutkaisia ohjeita ja suhteellisen helppotöisiä. Jouluksi mukavia juttuja tehtäväksi ystäville ja sukulaisille. Onnittelut uusille tuulille!

 57. Toivoisin kierrätysvinkkejä, kuinka rojusta saa kaunista… Neulonta ja virkkausohjeet ovat aina tervetulleita, ja ihan perusohjeita joihin voisi sitten antaa vinkkejä personoimiseen… Vaikeinta kun neulonnassa ja virkkaamisessa on koon määrittäminen ja silmukkamäärät. Ei aina tarvitsisi purkaa kokeiltuaan oikeaa löysyyttä…

 58. No herran pieksut mikä ihana yllätys!En olisi kyllä osannut lehteä veikata.Tietty ihania neuleohjeita,ruokajuttuja,joku palsta,mihin vaikka lukijatkin voisi vinkata kivoista käityöliikkeistä,kahviloista jne meillä ja muualla-siis jos vaikka lomareissulla löytyy joku kiva.Uusien nousevien käsityöläisten ja tuunaajien esittelyä,pieniä vaihtoehtokauppoja ja nettikauppoja-siis jotain muuta kuin mainstreamia.Toivon pitkää ikää lehdelle.Lämpöä ja valoa!

 59. No sen mitä minä eniten lehdeltä toivon, on kotolivingillä kyllä jo hienosti hanskassa eli kierrätys ja ekologinen, kestävä tekeminen ja ideat.
  Huikea arvonta, nyt kyllä jännittää..

 60. Nyt on pikkujoululahja valmiina, tuo uusi lehtihän on mitä mainioin lahjaidea. Miten maltankaan odottaa sitä.

 61. Ihanaa! Odotan värikästä, inspiroivaa lehteä, jossa neuleohjeita, tuunausta ja askartelua. Mukana helpohkoja ohjeita myös meille vähän tumpelommille, mutta innokkaille käsityökokeilijoille. Olisipa nyt tuuria arvonnassa! :-) Marjis

 62. Oi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Toivoisin saavani lehdestä inspiraatiota käsitöihin ja kokkauksiin.

 63. Helpohkoja ohjeita. Itse tekeminen kiinnostaa monia, Minultakin on kysytty helppoja malleja. Tein turbaanipipon ja olen käyttänytkin sitä. Moni haluaa tehdä sen, koska se on helppo neuloa. Teet vain pitkän kapean pätkän ja ompelet yhteen. Itse teen laidasta laitaan käsitöitä. Tällä hetkellä ompelen tytölleni juhlamekkoa, jonka tyttöni suunnitteli itse.
  Terv. Pirkko

 64. Kiva, kiva:)
  Toivon lehdeltä mm. tuunausideoita niin vaatteisiin kuin kodin tavaroihin. Ja muiden ohjeiden lisäksi ihan perusohjeita käsitöihin.

 65. Huippu-uutinen!! Toivoisin jouluisia reseptejä, erityisesti kiinnostaisi karamellit ja toffeet. Ideoita diy-joulukalenterin tekoon lapselle ja aikuiselle, glögireseptejä myös, miten saisi väkerrettyä vaikka paperista mini-varjostimia jouluvaloihin + kestojoulukuusen teko-ohje/ mistä sellaisen saisi?

 66. Odotan lehteä suurella innolla :) Toivon sieltä löytyvän monipuolisesti käsitöitä, mm. virkkausohjeita heijastimiin ja matonkude-mattoon olisi kiva saada.

 67. Hei! Toivoisin selkeitä neulontavinkkejä aloittelijoille, esim. kirjoneuletta neuloessa lankojen ”mukana kuljettamiseen”, ja jämälangoista tiheäraitaisia juttuja kutoessa raitojen päät eivät pysy kohdallaan, miten langat pitäisi asetella, että jälki olisi siistiä?

 68. Laadukkaita neuleohjeita ja vaatteiden tuunausideoita! Kiitos, ihanaa kun tulee tämmönen!!

 69. sellaista kivaa, ja rentoa otetta juttuihin, että lehteä haluaa säästellä ilmestymisviikkonsa perjantaille, ja lukea kaikessa rauhassa pitkän viikon jälkeen teetä siemaillen ja pähkinäkeksiä syöden keittiön pöydän ääressä.

 70. Vau! Ihanaa. Innostuin askartelusta, että on irtileikattavaa, käytettävää. Odotusta. Ilmoittaudun jo tilaajaksi!

 71. Onpas mukavaa saada uusi kotimainen käsityölehti!!
  Toivon lehdeltä kauniita kuvia ja hyviä ideoita, mitä varmaan onkin luvassa, mikäli vanhat merkit pitää paikkansa. Eritasoisia ohjeita monenlaisille tekijöille olisi mukava saada. Erityisesti haastavampia neuletyöohjeita on vaikea löytää suomalaisista lehdistä. Toivon myös luonnonmukaisuutta ja kierrätystä hyvällä maulla varustettuna.

 72. Odotan täyslaidallisen MOOKia! Odotan erilaista, upeaa, inspiroivaa, DeeIiYytä, visuaalista hurmosta, jämälankaohjeita, kotoilua, arjen lempeyttä, mukaansa tempaavia juttuja ja paljon erityyppisiä ohjeita niin pieniin rakennushommiin kuin herkkiin askarteluhetkiin sisältävän julkaisun. Oi tätä odotan!

 73. Mieheni sanoisi, että voi ei!!! Mutta minun mielestäni tämä on loistava jatko viime joulun joulukalenterille!!!

 74. Toivon lukuisia vinkkejä kierrätysmateriaaleista puuhasteluun ja myös pienellä budjetilla näpertelyyn. ja tietenkin helposti toteutetavia ideoita!! Odotan suurella sydämmellä. <3

 75. Ihana uutinen! Kaikki toiveeni on jo aiemmissa kommenteissa mainittu, joten tyydyn toteamaan, että hyvä maku on kanssatuunailijoilla ja -käsillätekijöillä. :)

 76. Näyttää ihanalta, oon ihan täpinöissäni! Tuon lehden tilaan kyllä kestonakotiin kun sitä saa :)

  Sisustusta, tuunausta, käsitöitä sekä helppoja reseptejä toivoisin lehteen.

 77. Kivaa! Toivoisin ohjeita miten kierrättää materiaaleja ja toteuttaa itseään todella pienellä budjetilla… esineitä ja asioita, joista olisi iloa itselle ja ystäville. Toteutettuna omista (ja ystävien) varastoista – liikaa kaupallisuutta välttäen. Vinkkejä, jotka sopivat kaltaiselleni puolierakolle (käyn todella harvoin isommassa kaupungissa, enkä tilaa postimyynnistä)periaatteella ”toisen romu on toisen aarre” :D Innokkaana odottaen, Taft

 78. Aihepiirit kuulostavat kaikki mielenkiintoisilta ja ”oikeasti käyttökelpoiset” ideat ovat tietenkin aina tervetulleita.

 79. Mahtavaa, juuri tällaista lehteä kaivataan! Tuli mieleeni, että koska voitte tehdä mitä haluatte, niin tehkää juttuja luomukosmetiikasta ja -ruuasta, superfoodeista ja niiden terveydellisistä vaikutuksista ym. kunnon ravintoasioita. Näitä kun ei niin paljoa ”normi”lehdissä näe, joten teillä on nyt tilaisuus parantaa koko Suomen vääristynyt ruokavalio ja antaa kaikille ihana olo! Pyytäkää vieraileviksi kirjoittajiksi vaikka Olli Posti, Jaakko Halmetoja, Paula Heinonen, näitähän riittää ja perään aina joku mahtava ruokaohje! Luomumeikkien kunnon kannatusta ja infoa niistä! Ja vaikka ohjeita miten voi itse tehdä rasvoja ja saippuoita. On helppoa! Odotan innolla lehteä ja tsemppiä!

 80. Odotan innolla lehteä ja kaikkea mitä se pitää sisällään. Odotan ideoita ja ohjeita…Tuon lehden tilaan kyllä kestonakotiin kun sitä saa :)

 81. Upeaa! Ehdottomasti toivon lehdessä näkevän kierrätysmateriaalien käyttöä askartelussa, vanhasta uutta idealla.. Ja materiaaleja rikkinäisistä sukista salaojaputkiin, siis kaikkea mahdollista, iloista, uutta, ja luovaa :)

 82. Toivoisin monipuolisia juttuja ja paljon uusia ideoita. Kiva jos suurin osa jutuista olisi toteutettu ihan perusmateriaaleista, niin että uusia hankintoja ei tarvitsisi juuri tehdä. Myös sellaiset pienet ja nopeasti toteutettavat jutut olisi mukavia.

 83. Hei!
  Olipas kiva yllätys. :)
  Toivoisin myös kaikkien ideoiden lisäksi juttuja erilaisista ihmisistä, jotka toteuttavat ”kotoilua” muodossa jos toisessa. Myös toisista ihmisistä saa ideoita ja inspiraatiota omaan elämäänsä.
  Onnea ja menestystä teille koko porukalle lehden teon parissa!

 84. lyhyeseti ja yrimekkäästi: inspiraatiota, ja siihen liittyvää hykerryttävää tunnetta:)

 85. Eikä Ihanaa Koti-lehti!
  Pitkäaikaisena Anu ja Koto fanina olen ihan täpinöissä. Tarvii vissiin äidille tehdä tilaus, että saa postittaa joulunumeron minulle heti kun kauppoihin ilmestyy.

  Toivon vinkkejä laidasta laitaan. Tosi helppoja ja nopeita. Myös vähän vaativimpia ohjeita kaivataan.
  Sellaisia juttuja että voi ylpeänä sano ”MÄ TEIN TÄN”.

  Askartelua, tuunausta (sisustus) ja neulontaa. :)

 86. Wau, odotan mielenkiinnolla lehteä, kuulostaa hyvältä! Kaikki uudet ideat kelpaa, edellä on jo tullut paljon hyviä ehdotuksia. :)

 87. tuunausta, askartelua, neulomisideoita – sisustusvinkkejä omaan ensimmäiseen kotiin muuttaville nuorille aikuisille, kierrätysmateriaaleja ja niiden hyödyntämisvinkkejä..hyvää tuulta kaiken kaikkiaan – mulla on Anun kirja ’Viritetty’..eli toivon jotain sinnepäin uudesta lehdestä!

 88. Toivoisin lehdeltä helpohkoja neule ohjeita, mukavia tuunaus ideoita, halpoja sisustus ideoita ja juttusia elämästä/kotoilusta, unohtamatta nopeita ruoka ideoita. :) Toivoisin että lehti koukuttaa ja olisi jotain erilaista. Onnea uudelle lehdelle :)

 89. Toivoisin lehdeltä paljon edullisia käsityö- ja askarteluohjeita, joita voi toteuttaa koko perheen voimin, siis myös lasten kanssa. Niin että koko perhe pääsee yhdessä kotoilemaan, koska minulle kotoilu on nimenomaan ”näpräämisen” lisäksi aikaa perheen kanssa.

  Erityisesti kaikki ohjeet, joihin jämälangat ja -kankaat käyvät, ovat todella tervetulleita!

  Paljon kauniita kuvia ja inspiraatiota.
  Odotan innolla uutta lehteä!

 90. Ekaan lehteen joulua,joulua ja joulua,mutta yleisesti uusia ideoita tuunaukseen,askarteluun ja perinteisimpiinkin käsitöihin(virkkaus,neulonta).Kiva että lehtitarjonta lisääntyy :)

 91. IHANAAA !!! JEEJEE! :) odotan innolla kaikkia käsityöprojekteja, mutta yhtä paljon mahdollisia artikkeleita ja upeita kuvia.

 92. Ihanaa tällaista lehteä olen odottenut kauan..odotin jo käsityökerholehden aikaan…lehti meille tavallisille suomalaisille käsityöhörhöille…lehti, jossa huomioitu jo ekologisuus

 93. MOOK- Mikä ihana ajatus! Toivoisin saavani sen heti käsiini. Ihastelteltavia inspiroiva kuvia, ohjeita käsitöihin (ompeluun, neulontaan jne), sisustukseen, tuunaukseen ekologisella asenteella.

 94. Varmaan todella ihana lehti! Odotan innolla! Lehdessä toivoisin olevan samankaltaisia ihania ja kekseliäitä ideoita, mitä kotisivuillasikin on. Helppoja ja kierrätysteemaisia. Vanhasta uutta edullisesti-meiningillä!

 95. No ainakin odototan kaikenlaista ideaa ja ohjetta monen moiseen käsillätekemiseen kierrättämisen ja ekoilun periaatteilla, sekä kauniita kuvia ja niitä varmasti myös saan :)
  Varmaan tulee lehti hankkittua ja palkintokin kelpaisi :)

 96. Toivon lämpöä, iloa, valoa, rakkautta, makuja, kierrätystä, lankoja, koukkuja, puikkoja, kattiloita, pannuja, kapustoja, kauniita kuvia ja inspiraation pirskahduksia kiikkustuolissa.

 97. Helppoja tuunauksia -joihin uskaltaisi ryhtyä ilman kokemusta. Mukavia askarteluidoita lasten kanssa toteutettavaksi. Nopeita monipuolisia ruokavinkkejä. :)
  Onnea uuteen koko työryhmälle -nyt tietää minkä lehden ostaa seuraavaksi lehtipisteestä. Marraskuuta odotellessa…

 98. Toivon äidille leivonta ja käsityöjuttuja, haastaviakin, sekä lapsille ja vanhemmille kivoja askarteluideoita!

 99. Onnea ja menestystä ”MOOKIlle”! Vaikka kotoilu ja ”hidastelu” on nyt in, niin toivon nopeita, helppotekoisia askarteluja, käsitöitä, tuunauksia siis kaikkea kivaa näpertelemistä selkein ohjein ja kuvin. Jään jännityksellä odottelemaan :).

 100. Kuulostaa hyvältä! Mitään sen kummemmin aiheita en osaa eritellä, sillä kaikesta voi saada mielenkiintoista. Mutta se, mitä minä lehdestä haluaisin, olisi enemmän tunnepuolta. Toivon siis, että lehti tai mook, voisi olla sellainen että kun sitä alkaa katselemaan pääsee ihan jonnekin muuanne. Eli että kokemus on jotain superihanaa. Tuunausvinkeistä, kaikki on tietysti jo tehty moneen kertaan, mutta toivon tuoretta otetta. Lukijoita ei saa aliarvioida, vaikka joskus tietysti voi mennä vähän matalammankin aidan yli. Onnea uudelle mookille!

 101. Anun ihanien ohjeiden lisäksi pikku juttu aina jostain kädentaitajasta ja hänen ideoistaan.

 102. Toivon lehdeltä inspiroivia ja helposti kodissa kuin kodissa toteutettavissa ja sovellettavissa olevia ideoita :)

 103. Toivon uudelta ”Mookilta” kaikkea sitä, mitä Kotoliving ja Ratula ovat tähänkin asti sisältänyt. Ja kiva lisä on varmaankin se, että sen sivuilta voi saksia ja käyttää osia jo sellaisenaankin, pääsee hyvään alkuun samantien… Odotan innolla :)

 104. Toivon, että lehti olisi niin hyvä, etten malta saksia sitä, vaan säilyttäisin sen, enkä laittaisi heti lehtikeräykseen. Sisältöön toivon tuunailuja sekä sisälle että ulos, reseptejä ja helppoja neuleohjeita.

 105. Onnitteluni sinulle ja koko toimitukselle tulevan lehden johdosta! Formaatti kuulostaa tosi kivalta- tämän mook-lehden haluaa varmastikin säilyttää hyllyssään kirjan tavoin. Kestävä valinta siis ;-)
  Edellä on esitetty paljon samoja toiveita, joita minullakin on lehden suhteen: käsityöt, ruokaohjeet, ,tuunailu ym. ym. Itse lisäisin tähän pitkään listaan vielä yhden aiheen: ”Elämää maalla”.
  Luuletko Anu, että onnistuisi?

 106. Toivoisin lehteen paljon erilaisia neuleohjeita!! Pikkulahjoja jouluun…käsityövinkkejä ja ideoita maailmalta ja kotoSuomesta! Onnea uudelle lehdelle nyt ja jatkossa :)!

 107. Paljon DIY-juttuja koko perheelle. Kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välistä. :D

 108. voi vitsi en jaksa odottaa että lehti ilmestyy!! Toivoisin lehdeltä ihania ja inspiroivia kuvia ja käsityö vinkkejä :)

 109. Toivon lehdeltä samoja asioita mitä löytyy täältä sivustoltakin: konstailemattomia ruokareseptejä, neulontaohjeita, askarteluinspiraatiota ja rutkasti hyvää mieltä ja tunnelmaa. Olen varma, että lehti täyttää odotukseni mennen tullen :)

 110. Odotan lehdeltä hyvää, lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa. Johon voi torppaa lämmittäessä inspiroitua, kera lämpöisen viltin.

 111. Mahtavaa! Odotan niin innolla! Toivon, että lehdestä välittyy ennen kaikkea Koton ihanan lämminhenkinen ja läheinen tunnelma. Lehti/kirja, jonka kanssa saa hiljentyä ja rauhoittua. Tuunaukset ja kaikenlainen askartelu, pienet käsityöt ja toki kotoinen kokkailu ilman sen suurempia hienosteluja olisivat kivoja aiheita.

 112. Toivon ihan oikeita käsityö ja askarteluohjeita, eikä vaan paperin vääntelyä ja tekeleitä, jotka joutaa roskiin kun ovat valmiit.

 113. Vau, tätä on odotettu! Toivon lehdeltä paljon tuunausvinkkejä, kasvispainotteisia reseptejä, ihania neuleohjeita sekä lapsille sopivia käsityöohjeita.

 114. Toivon lehdeltä aikaa kestäviä ideoita ja rutkasti inspiraatiota nähdä tapoja uudistaa asioita ja esineitä. Toivoisin `toisen roska on toisen aarre` -periaatteella tehtyjä juttuja herättelemään näkemään tuunausmahdollisuuksia erilaisista asioista.

 115. Kivoja ideoita ja ohjeita sisustukseen,lahjoiksi.Inspiroivia kuvia.Sellaista Anun oloista!

 116. Suurella innolla odotan ensimmäisen numeron ilmestymistä, toivon saavani ideoita kirppishenkiseen ja värikkääseen sisustamiseen ja tuunaukseen, sekä paljon kivoja käsityöohjeita.

 117. Helppoja, simppeleita mutta kivoja ohjeita virkkaamisen ja neulonnan aloitteleville/hieman harrastaneille. Sitä kautta myös jonkin sortin ”tärppejä” (niksejä) töiden suunnittelusta päättelemiseen saakka…

 118. Kivoja kokkausohjeita ja ideoita jouluiseen askarteluun. Odotan innolla lehden ilmestymistä!

 119. Eritasoisia ohjeita, helppoja/nopeita toteuttaa ja sitten niitä haasteita, jonka jälkeen tuntee itsensä voittajaksi :-)

  Onnea lehdelle ja jään innoissani odottamaan että pääsen sitä hiplaamaan…

 120. Odotan innolla uusia ohjeita, vinkkejä kotiin ja kotoiluun, tunnelmointia, inspiraatiota ja rentoa fiilistelyä uuden lehden parissa!

 121. Minä odotan hinnan pysyvän juuri tuollaisena sopivana. Muut käsityö- tai askartelulehden on niin törkeän kalliita että ahrvoin niitä tulee ostettua.

 122. Innolla odotan uutta lehteä. Toivoisin siitä löytyvän neuleohjeita, pieniä mukavia näpertely askarteluja,ihania kuvia ja kotoisia ruokaohjeita….

 123. Erityisesti inspiraation lähteitä kaipaan, monipuolisia ideoita. Nopeasti toteutettavia, mutta myös vaativampia askarteluja. Toivon, että saan itsestäni vakkari-lukijan =)

 124. ihanaa, totisesti tervetuloa! Mitäkö odotan..oivalluksia, iloa, väriä, kierrätyskamaa, puhtaita makuja, en usko että tulen pettymään. Lisäksi roima annos yhdessä tekemisen meininkiä: ideoita joita voi toteuttaa koko perheen voimin tai yhdessä ystävien kanssa.

 125. Ihania kierrätysjuttuja – sellaisia aitoja, helposti tehtäviä ja inspiroivia. Ja joulun lähestyessä sellaisia helppoja joulumuistamisvinkkejä!

 126. Voi ihanuus!! Tää on niin mahtavuutta! Oon surkutellu, ku Kotoa ei tullutkaan toista tuotantokautta, joten tää pelastaa tilanteen. :)
  Toivon lehdeltä lämpimiä ja inspiroivia kuvia ja ohjeita. Sitä mitä Kotoliving on. :)

 127. Siis semmoista erinlaista meininkiä tuolta lehdeltä odotan. erinlaisuutta ja tietysti askartelu ja neulonta juttuja jotka on helppo toteuttaa.

 128. Onnea uudesta julkaisusta. Toivon tuotteelta pieniä oivalluksia, halpoja ideoita, kierrätyshenkisyyttä, ekologisuutta, lähiruokaisuutta (huh, tulipa aikamoinen uusiosana)…

 129. Maiju toivoo vanhanaikaisia käsitöitä tai menetelmiä miten ennenvanhaan tehtiin askareita tai ruoanlaitossa toimittiin. Ihanaa taidan tilata tuon uuden lehden! terkuin,
  Maiju Syksy Männiköllä blogista

 130. Jaaha, uusi menoerä tiedossa – jota innokkaana odotan! Toivon lehteen sitä samaa ihanaa henkeä kuin Ratula- ja Koto-ohjelmissa on ollut: kaikenlaisia mukavia ja herkullisia ideoita. Suuret onnittelut varmasti mielenkiintoisesta lehdestä.

 131. Kaipaan lapsille vaikka takasivuille tekemisiä:paperinukke leikattava, askartelua ja lasten käsitöitä(jotka käyvät myös tumpelovanhemmille =)
  Teemoja, esim.”Tee maalaistunnelma kaupunkikotiin” ym., muunneltavia huonekaluja lapsiperheille ja halpoja erilaisia sisustusvinkkejä. ONNEA LEHDELLE!!!

  T:NOPPA

 132. Ihana uutinen. Lehtifriikki on haleta ilosta. taas yksi lehti lisää ostettavien listalla.
  Odotan Anumaisia ideoita, tuunausta, kierrätystä.Arjen antiikkia. Arkisten asioiden ja esineiden uusiokäyttö vinkkejä.

 133. Arjen pelastusohjeita eli jotain simppeliä ja tietenkin kivaa. Kokkausta ym. käsillä tekemistä.

 134. Kierrätys idealla helppoja juttuja, helppoja ompeluksia ja lahjavinnkejä. Noipeita arkiruokavinkkejä.

 135. Odotan sen tyylistä, mitä tämä blogikin on: ideoita, mielen keveyttä, irroittelua arjesta…

 136. Toivon lehdeltä oikeasti hyviä, käyttökelpoisia ja nykyaikaan sopivia mutta silti vanhaa kunnioittavia käsityöohjeita sisustukseen ja pukeutumiseen.

 137. Enpä osaa sanoa, mitä se jokin olisi mikä erottaa Koto-lehden muista askartelu-, käsityö- ja idea-lehdistä. Voisiko siinä olla vaikka jokin ”lukijoiden parhaat ideat”-osio? Tekemisen meininkin on tietysti hyvä, pääasia että tekee jotain, mutta mielellään haluaisin että lehdessä olevat mallit olisivat sitten huolella toteutettuja, jotta se laatukin välittyisi lopputuloksessa. Ymmärrän toki että ”ei sen aina ole niin tarkkaa” on myös hyvä menetelmä, mutta että pienellä viimeistelyllä monista esim. omepeluksista saa kutsuvamman näköisen.

  KotoLiving henkilöityy varmasti vahvasti Anu H:iin eikä minulla ole mitään häntä vastaan, inspiroiva persoona ja kaunis nainen. Mutta kansikuvissa vois olla sitten muidenkin tiimiläisten kuvia

 138. Kuulin tästä käsityömessuilla viime viikolla ja siitä lähtien oon ollu nii fiiliksissä! Tuo lehti kuuluu meille, mun luo. Mä pidän siitä hyvää huolta. Ihanaa! Tää on nyt toiveiden täyttymys, joten en osaa yhtään esittää toiveita siitä mitä siellä pitäisi olla. Siellä on varmasti juuri sitä mitä odotan. Lov it allready!

 139. Toivoisin helppoja käsityö- ja askarteluvinkkejä lapsen kanssa tekemiseen. Nopeat arkiruokavinkit olisi paikallaan työssäkäyvällä äitille. Mielenkiinnolla odotan uutta lehteä!

 140. Odotan neuleideoita, juttuja vanhoista tavaroista, maukkaita ja helppoja kasvisruokaohjeita, hitaita ruokaohjeita viipyileviin viikonloppuihin. Käsityöohjeita myös koululaisille, tuunausta. Kestävää muotia, kierrätysideoita.

 141. Toivottavasti lehdestä löytyy helposti toteuttavia ideoita mukavin kuvin varustettuna. Leivontaa ja sisustusta.

 142. Vautsi, lehti on varmasti ihana. :)
  Odotan lehdeltä monipuolisia ja helppoja sekä tietysti suht edullisia ohjeita, tuunausvinkkejä jne. Ja joku perus ruoka-/leivontaohje olisi paikallaan.
  Ostan kyllä lehden heti, kun se vain tulee myyntiin.

 143. Helppoja käsityöohjeita perusteellisen ohjeen kera, siis myös meille tumpelokutojille jotain.

 144. Se, mistä tekijät ovat innoissaan, siitä on kiva lukea.
  minä käsityökammoisena kouluajoilta olen opettelemassa ompelua ja käsityöt kiinnostaa oppia. niihin inspiksiä odottelen.

 145. Toiveissa lehti, johon tulee palattua yhä uudelleen: elämänmakuista, rosoista, inspiroivaa.

 146. Ihanaa! Odotan lehdeltä, kotoisuutta, lämpöä, ihanuuksia itse toteuttaa, tunnelmallisuutta, hienoja ideoita ja huimia onnenhetkiä sitä lukiessa. Olen odotellut luvattua ”paljastusta” jatkosta, ja tämä on kyllä todella mieluinen!

 147. Toivon tähän ensimmäiseen numeroon erityisesti talvisia ideoita ja toteutuksia. Elämä jatkuu joulunkin jälkeen ja tammikuussa on aika ankeaa jos kaikki koristelu ja tekeminen on pyörinyt jouluteeman ympärillä.

 148. Tämä uutinen kyllä pelasti syksyisen päivän! Toivon -ja uskonkin, että lehdessä on niin herkullisia tee se itse -juttuja, että sen sivut menevät hiirenkorvalle hurjasta selailusta johtuen.

 149. Toivon erityisen selkeitä ohjeita, joiden avulla tumpelompikin pääsee eteenpäin. Myös vanhojen, perinteisten käsityötaitojen monipuolinen esiinnostaminen olisi mukavaa.

 150. Odotan perusneulmisohjeita. Vaikka lapselle villatakki. Kovasti tekisi mieli neuloa sellainen mutta osammisen kanssa on vähän niin ja näin. Ruokaohjeet (erityisesti kasvis-kala + herkut) on kovasti mieleeni koska on aina tylsä keksiä että mitä syötäis.

 151. Toivoisin Koto-lehdeltä uusia, hyödyllisiä ideoita. Selkeitä ohjeita esim. huonekalujen kunnostukseen, vaatteiden tuunaukseen ja kodin sisustukseen.

 152. Toivon lehdeltä sellaisia juttuja, joissa lehden lukija voi itse oivaltaa ja inspiroitua! tai toisin sanottuna ei sellaisia ohjeita joissa ei anneta suoraa teko-ohjetta esim. koristeluun tai viimeistelyyn, vaan että tekijä saisi keksiä ja soveltaa itse :)

 153. Mahtavaa saada uusi näpräilylehi markkinoille. Lehdeltä odotan visuaalista kauneutta ja inspiraatioita!

 154. Oi, tosi hieno juttu! Haluaisin löytää lehdestä helppoja neulevinkkejä, kierrätysjuttuja ja ehkä asiaa luonnonkosmetiikasta, mikäli tällainen sopii lehden aihepiiriin.

 155. -inspiroivia ja tunnelmallisia kuvia
  -mielenkiintoisia neuleohjeita, eritysesti huiveihin ja neuletakkeihin – eritasoisia myös, joitakin helpohkoja ja myös hyvin haastavia
  -herkullisia reseptejä ja kasvisruokaohjeita
  -kirpparijuttuja! ja tuunailuvinkkejä
  -niksejä ja vinkkejä kaikenlaiseen tekemiseen ja arkiasioihin
  -erilaisten asioiden ”suosituksia” ; kirjat, langat, kaupat ha tavarat
  -kaikkea kierrättämiseen, ekologiseen ja luomuun liittyvää
  -ja erityisen paljon joulutunnelmaa!!

 156. Ohjeita ompeluksiin, virkkauksiin, neulomisiin. Koruihin ja muihin asusteisiin ideoita. Tuunausvinkkejä. Helppoja ohjeita, mitkä syntyvät iltapuhteina eikä niin, että ensin pitää ympäri kaupunkia ja nettikauppoja kerätä tarvikkeita.

 157. Monipuolisia, oivaltavia ohjeita ja vinkkejä korkealaatuisilla kuvilla sekä ideoita ohjeiden muokkaukseen oman maun mukaisiksi. Ja ripaus leikkimielisyyttä!

 158. Vanhojen tuunausta, ompelu- ja lahjavinkkejä, herkkuohjeita ja oikeestaan kaikkea sitä, mitä tossa lehdessä luvattiin kannen perusteella. Mukavaa fiilistä. :)

 159. Toivon että lehti olisi todellakin uudenlainen ja pysyisi sillä linjalla, eikä parin upean numeron jälkeen sortuisi samoihin helppoihin aiheisiin, muotiin, matkailuun ym. kuin niin moni muu lehti. Aito tekemisen lehti josta myös ihminen, joka itse tekee monipuolisesti paljon, löytäisi uusia ideoita.

 160. Perinteisiä käsityöohjeita (esim mini-ryijy, kirjonta), Uusia käsityötuulia (mikä on tällä hetkellä ”hot” käsitöissä), nopeita ohjeita malttamattomille, kotoilu-ideoita, tuunausta, tumpelo-nurkka (näin ompelet tyynynpäällisen, näin virkkaat pannulapun -tyyliin).

 161. Odotan innolla lehden lukemista, kierrätysideat ja yksityiskohtaiset ohjeet toteutukseen ovat tervetulleita sekä ideat arjen elävöittämiseen ja kodin piristämiseen, värejä, leikkiä ja hauskuutta kaivataan aina! :)

 162. Toivoisin esittelyjä suomalaisista lanka-ammattilaisista (värjärit, neulesuunnittelijat, lankakaupat jne.), tuote-esittelyjä, kirppariesittelyjä ympäri maan, erilaisia huusholleja ja ihmisiä niiden takaa, unohtamatta ajankohtaisia tuunauksia ja uusia vinkkejä arjen puuhiin.

 163. Toivon että uudessa lehdessä on kauniita ja inspiroivia kuvia,helppoja ja ekologisia ideoita ja ohjeita muttei kuitenkaan vessapaperirulla-askartelumeiningillä :). Juttuja kohtuullistamisesta ja ihmisistä jotka ovat rohjenneet seurata sydäntään. Nimim. Naturalista

 164. Oi,en malta odottaa uutta lehteänne!! Toivon että lehdessä on samanlaista kuin kotoliving-sivulla!! nimimerkki piipi

 165. Odotan Anumaisia iloisia juttuja, asioita jotka ovat kohtuuhintaisia, käytettäviä ja jotkut jopa sellaisia joista innostuu perheen teinikin. Yhdessätekemistä, helppoa ja nopsaa arkiruokaa – ja kauniita kuvia, tietty :)

 166. Toivon lehdeltä helppoja ja hauskoja ideoita käsitöihin ja askarteluun ja ihan kaikkeen arkeenkin

 167. Yksinkertaisia, toteutettavia ja monesta materiaalista (esim. ei vaan yks laatumerkki) toteutettavia neuleohjeita.
  Mieluiten vähän ompelemista tai jälkityötä vaativia malleja, joissa saa kuitenkin olla vaikka monimutkaisempia yksityiskohtia.
  Jälkityöt sucks! :)

 168. Ihanaa! 7.11, vain päivää ennen synttäriäni :D kuin tarkoitettu lahjaksi minulle :D Odotan hyvää mieltä, inspiraatiota, ehkäpä silmien avausta kuinka asiat voi tehdä monella lailla!

 169. Toivon näkeväni kauniita valokuvia mattapaperilla. Siis aiheeseen liittyen, eli käsitöistä, kodeista, ruoista ja arkisista hetkistä.

 170. Kaikkea ihanaa itsetehtyä pehmeistä ja kovista materiaaleista. Tuskin maltan odottaa=)

 171. Kaikkea tätä, mitä blogissakin Anumaiseen tapaan luovasti, leikkisästi, aidosti. Maltan tuskin odottaa!!!!

 172. Vihdoinkin! Hyvästi muut ”käsityölehdet”, tästä tulee minun raamattu ja ”Biltema” opas. Vielä kun kertoisit joskus miten villasukat paikataan…

 173. Tämä oli syksyn paras käsityöuutinen :) Kansi näyttää houkuttelevalta. Toivoisin neuleohjeisiin iloista, värikästä ja rouheaa jämälankameininkiä. Sellaista näkee muissa lehdissä harvemmin.

 174. Toivottavasti lehti tarjoaa uuden sekä vanhan materiaalin muokkausta ja tietysti neule- ja virkkausohjeita.

 175. Toivon huokeita käsityövinkkejä, kierrätystä ja tuunausta. Luksuslangat ovat kivoja, mutta näinä yt-neuvottelujen aikoina ei ole varaa eikä oikein haluakaan tuhlailla.

 176. Yksinkertainen on kaunista. Toivoisin ohjeita tyylikkäisiin DIY-tuunauksiin jokapäiväisiin käyttötavaroihin, vaatteisiin ja asusteisiin. Askarteluvinkit ja ajankohtaiset neuleohjeet myös tervetulleita.

  Sellainen ohje olisi kyllä kiva, johon voisi käyttää jämäkankaat tms ja kutoa niistä vaikka maton. Ilman kangaspuita tietty :)

 177. Toivon näkeväni lehdessä monipuolisesti erilaisia käsityöohjeita ja -vinkkejä. Neulottuihin tai virkattuihin töihin vaihtoehtoiset ohjeet ohuemmalle tai paksummalle langalle olisi kiva lisä muihin lehtiin verrattuna.

 178. Toivon värikkäitä, nuorekkaita ja yllättäviä ideoita askarteluun, käsitöihin ja sisustukseen. Ideat helposti ja edullisesti toteutettavissa. Paljon kierrätysideoita. Ilolla jo lehteä odottaen!

 179. Runsaasti insipiroivia kuvia ja hyvin toimitettua tekstiä. Kierrätysompelua ja askartelua. tekemistä lapsille ja aikuisille. Odotan innolla,että saan lehden käsiini!

 180. Tarpeeksi yksinkertaisia ideoita, joita jaksaa vähän ”laiskempikin” alkaa toteuttamaan, eikä yritys loppuisi liian vaativiin työvaiheisiin tai materiaalihankintoihin. Todella mielenkiintoisen oloinen lehti!

 181. Ihania Tee se itse -ohjeita, inspiraatiota askarteluun ja sisustukseen sekä maistuvia ruokaohjeita. :)

 182. Vaikuttaa lupaavalta paketilta! Toivon monipuolista ja innostavaa sisältöä niin tekstin kuin kuvien muodossa sekä tarpeeksi selkeitä ja havainnollisia ohjeita. Vaihtoehtoiset toteutustavat olisivat kaivattu lisä.

 183. Toivon käytännöllisiä, mutta hauskoja ohjeita neuleisiin ja kodin tekstiileihin, sekä kodin sisustukseen. Juttuja ja linkkejä uusiin yrityksiin ja putiikkeihin, nettiputiikit kiinnostaa helppouden vuoksi, mutta mistä ne aina löytää?

 184. Luonnonmateriaalien yms. muun huokean hyödyntämistä uudella tavalla. Projektien nopea toteutus on tietysti plussaa, kun käsityökärpänen puree välillä todella kovaa ja välillä ei pitkään aikaan saa toteutettua mitään. Toivonkin, että tasaisesti vuoden ympäri ilmestyvä lehtenne inspiroi minut aina uudelleen ja uudelleen käsitöiden pariin.

 185. Apua vieläkö ehtii mukaan… Odotan paljon inspiroivia käsityö ohjeita lähinnä kierrätysmateriaaleista, rentoja kasvisruokaohjeita, inspiroivia kuvia… En malta vaan enään odottaa :)

 186. ”Mook” jonka voin selata yhä uudelleen ja uudelleen… Tuunausta, persoonallisia kodinsisutusideoita ja helppoja herkkuvinkkejä. Tietysti ihania visuaalisia kuvia :) odotan jo innolla!

 187. huippu homma! ennenkaikkea toivon lehteen hulluttelua. paljon kuvia. ei yksityiskohtaisia ohjeita -vaan paljon inspiraatiota. ja jotain variaatiokilpailuja. että jos on perusohje, tulisi lukijakilpailu siitä, mitä siitä kehitteli. ja niitä julkaistais seuraavassa lehdessä tms. että se olisi myös ideariihi.

 188. Mahtista :), juuri tällaisia lehtiä olenkin kaivannut! Toivon lehdeltä paljon paljon itse kotona tehtäviä asioita eri kategorioista (ruuanlaitto, ompelut, askartelut, neulomiset, virkkaukset, tuunaus yms) ja mielellään kierrätettävistä materiaaleista, että saa vanhoista jutuista uusia ihania juttuja :). Odotan kovasti ensimmäisen lehden ilmestymistä :)!

 189. Odotan paljon jouluaskarteluvinkkejä ekalta numerolta. Lisäksi olisi kiva saada helposti toteutettavia askartelu- ja neulontavinkkejä joihin ei tarvitse miljoonaa eri tarviketta tai hienoja (ja kalliita) lankoja.

 190. Vuodenajan mukaisia ohjeita joissa on käytetty luonnonmateriaaleja. Ohjeita jotka eivät vaadi ammattilaisen taitoja tai suuria rahallisia satsauksia.

 191. IHANA LEHTI TULOSSA INNOLLA ODOTAN <3 ! Toivon lehdeltä:

  Keittiön herkkuja resepteineen
  Ompelijan aarteita ohjeineen
  Taidonnäytteitä käsillä tekemiseen neuvoja
  OIH-ilmaisun omaavia kuvia
  Loikoiluun sopivia artikkeleita
  Inspiraation aiheuttavia otsikoita
  Vanhoja ohjeita unholasta
  ILOA
  NAUTINTOA alusta loppuun
  Graaffista taiteilua ihanaan tapaanne

 192. Ihanan näköinen lehti. Nopeasti toteutettavia simppeleitä neule- ja virkkausohjeita odotan :)

 193. Kivoja tuunaus- ja kierrätysideoita selkeillä ohjeilla varustettuna, esim. mitä kaikkea kivaa voisi tehdä vaikka juomatölkkien avausklipsuista. Maltan tuskin odottaa, että marraskuu alkaa :)

 194. Odotan ihanuuksia, ideoita, virkkausta, tuunausta, uusia tuulia, luettavaa, lehteä joka olisi ensimmäinen vuosiin minkä voisi jopa omaksi ostaa<3

 195. Odotan lehden ohjeilta, perinteisyyttä, mutta samalla nykyaikaisuutta. Ekologisuutta, käytännöllisyyttä ja ideoita joita voi toteutta ihan pienessä ajassa ilman isompia valmistautumisia sekä tietysti vähän vaativampaakin. Odotan visuaalisesti kaunista ja monta kertaa luettavaa ja selattavaa lehteä jota ei milloinkaa raski heittää pois. :)

 196. Taisin myöhästyä arvonnasta, mutta toivoisin lehteenne kotoiluideoita kaupungissa asuville maalaishenkisille ihmisille :)

 197. Toivon lehdestä aarretta, kokoelmaa, jota haluaa säilyttää vuodesta toiseen. Lehtiä, joista voi aina palata hakemaan inspiraatiota, ideoita, hyvää mieltä. Jos vielä saatte joukkoon mielenkiintoisia henkilöhaastateluita, ympäri Suomen, niin mahtavaa. :)

 198. Hei mitenkä ihmeessä tämän saisi tilattua ulkomaille? Meillä ei täällä Skotlannissa ilmesty ja kotosuomesta olis kiva jotain saada???

 199. Minäkin odotan lehdeltä oivaltavia ja nokkelia vinkkejä niin ruokaan, askarteluun, kuin vanhojen tavaroiden tuunaamiseenkin erityisesti juuri kaupunkiolosuhteissa toteutettavaksi. Omassa yksiössäni kun ei hoideta puutarhaa eikä rakennella pitkästä lautatavarasta itse hyllyjä ja kaappeja, harmi sinänsä.

 200. ihanata! tulen varmasti tilaamaan lehden : ) Odotan lehdeltä hauskoja ja käytännöllisiä ideoita arkeen ja juhlaan. sellaisia, joita on helppo toteuttaa kotona : )

 201. TOivon Koto-lehdeltä juuri sitä kaikkea ihanaa, mitä se tulee sisältämään :) Tuskin maltan odottaa.

  P.S. Sulla oli Seinäjoella Käsityömessuilla huisin hauskat vihreät !!!!!! lapikkaat. MISTÄ?

 202. Ohjeita ja vinkkejä joita voi toteuttaa koti-keittiössä ilman puusepänverstasta tarvikkeineen. Juttuja ja vinkkejä ihmisistä ja ilmiöistä. Neulontaa, sekä helppoja nopeita että haastavampiakin.

 203. Olenkin jo odotellut, että koska Anun & kumppanien Kotoilut saataisiin näppäräksi, idearikkaaksi ja inspiroivaksi lehdeksi, joka on täynnä mukaansa tempaavia juttuja ja ohjeita. Toiveeni on toteutumassa. Ihanaa!

 204. Toivon lehdeltä hyödyllisiä ja käytännöllisiä ohjeita ja ideoita, joita voi toteuttaa kotoa löytyvistä/kierrätysmateriaaleista!

 205. Ihana lehti, odotan innolla. toivon helppoja käsityöohjeita. erillaisuutta. ihania ideoita. kauniita kuvia.

 206. Puolueetonta ja monipuolista käsityökentän ja -tuotteiden esittelyä, pienten kotimaisten toimijoiden esilletuomista.

 207. Innolla olin jo ostamassa lehteä!!! Helppoja virkkaus- ja neuleohjeita, kauden askartelut, tuunausohjeita!

 208. toivoisin että tulisi jonkinlainen selkeä neulekoulu,koska en osaa tehdä kuin oikean ja nurjan silmukan.Olisi kiva osata sitten tehdä ohjeiden mukaan.

 209. Just tänään kiroilin että 101 ideaa alkaa olla niin nähty, ja mietin mistä korvaaja sille väkertelyideoihin, ehdottomasti tilaan! Toivoisin tuoreita, kauniita ja suhteellisen helposti toteutettavia ihanuuksia! C:

 210. Toivoisin paljon kierrätysideoita, uutta tapaa nähdä asioita! väkerrystä ja neulontaa ei mitään osta tämä ja tämä jotta voit tehdä tämän ajatusmaailmaa vaan yksinkertaisia niksejä ja vinkkejä maalaisjärjellä höystettynä! ;D

 211. Oi, aivan yllätyin kun bongasin uutisen tästä yhdestä blogista. Mielenkiinnolla odotan mitä on luvassa :) Toivon, että lehti sisältää ideoita jotka ovat helposti toteutettavissa.

 212. Ei malttaisi odottaa lehden ilmestymistä! Toivon ohjeita ja diy-juttuja laidasta laitaan, kierrätystä, neuleita, ym. kaikkea kivaa…

 213. Odotan mielenkiinnolla. Toivon kekseliäitä tee-se-itse -juttuja, joita ei ole vielä blogeissa nähty.

 214. Jänskättää, tämä vaikuttaa lehdeltä minun makuuni :) Toivon tee-se-itse -ohjeita käsillä olevista tarvikkeista sekä tuunausvinkkejä.

 215. Toivon ideoita, inspiraatiota, TSI-vinkkejä, jotain uutta mitä ei ole jo Pinterestissä/blogeissa nähty. Kauniita kuvia, huolella toteutettuja juttuja ja ulkoasua muutenkin. Aiheista joulu olisi kovin lähellä sydäntä, erityisesti koristus ja TSI-joululahjaideoita.

 216. Hauskoja, hassuja, erikoisia, luovia ideoita! Kaunista visuaalista ilmetta! Asioita, jotka tekevät elämästä asteen iloisempaa ja nautinnollisempaa!

 217. Toivon paljon inspiroivia kuvia, etenkin sisustukseen liittyen. Ideoita ja ohjeita laidasta laitaan, niin tyylin, tekniikan kuin materiaalienkin suhteen. Mielenkiinnolla odottaen!

 218. Toivon lehdeltä ”uusia tuulia” muiden perinteisten (käsityö)lehtien joukossa; mm. käsitöiden lisäksi kivoja DIY-juttuja, sisutusvinkkejä ja miksei hieman muotia ja kauneuttakin. Kaikkea naisten tärkeitä juttuja :) Visuaalinen ilme näyttääkin jo ihanalta, joten eiköhän lehti päädy tämänkin naisen ostoskoriin!

 219. Oooh kuinka makian näköinen lehti!! Odotan pääseväni sitä hypistelemään, ja tietysti kurkkimaan mitä kaikkea ihanaa tuunailtavaa sieltä löytyykään! :D

 220. Odotan kovasti lehteä. Toivon siltä paljon inspiraatioita, ideoita, toteutuskelpoisia innostavia juttuja. Tuskin maltan odottaa 7.11. asti ;-)

 221. Hei, kaiken muun käsityöaiheisen lisäksi toivoisin lehteen myös tarinoita ihmisistä esim. käsityöammatin takaa. Ja olisi mielenkiintoista lukea eri perinnekäsitöistä, meiltä ja muualta maailmalta.

 222. Oi, tätä odotan innolla! Haluaisin lehdestä lukea tuunausohjeita, herkullisia ja helppoja ruokareseptejä, käsityöharrastajien ja -yrittäjien haastatteluita. Joulufiilistelijänä pidän tätä loistavana ajankohtana ensimmäiselle lehdelle! marraskuun alkua odotellessa :)

 223. Odotan lehdeltä ajan hermolla olemista ja nuorkkuutta. Olisi ihanaa saada vihdoin lehti, jonka DIY – vinkit ovat oikeasti uusia ja raikkaita! Odotukset ovat kovat mutta ainakin tähän mennessä näyttää hyvältä.

 224. Persoonallisia ohjeita ja neulemalleja. DIY-sisustusideoita myös yksinkertaisen tyylin ystäville. Vaatteiden korjausohjeita, se kun on niin ikävää puuhaa eikä tekniikatkaan aina ole hallussa.

 225. Voi! Mielenkiinnolla odotan minkälainen lehti on. Toivoisin ohjeita, ideoita, vinkkejä ihan tavalliselle ihmiselle ja ihan tavallisilla materiaaleilla. Ei kuitenkaan pelkästään tuunausta, vaan myös ihan uuden tekemistä.

 226. Toivottavasti ohjeet ovat enimmäkseen tavallisista materiaaleista, joita on saatavilla myös täällä maalla asuville.

 227. Toivottavasti lehdessä osa samaa ihanaa tunnelmaa ja tuunausideoita kuin Ratula-sarjassa! ♥ On se hienoa, kun Suomessa osataan arvostaa kierrätystä. :)

 228. Odotan jo innolla ensimmäistä numeroa. Odotuksissa on paljon samaa kuin edellisillä, ehkä omimpana koen kierrätysjutut ja tuunaukset.

 229. Toivon jotain ihan uutta ja mielellään käytännöllisiä juttuja (ei niin paljon koristejuttuja :-)). Ratula ja vähän lisää :-).

 230. Kaikkein eniten toivon käsillä tekemistä. En välttämättä niinkään sisustamista ja muuta perusnaistenlehtihöttöä.
  Ratulasta jäi oikein mukava maku suuhun, tosin joitakin juttuja olis oikeasti voinut enemmän opetella tekemään ennen kuvaamista. Esimerkkinä vaikkapa se hitsausjakso… ;-) Tosin sehän ohjelmassa olikin hauskaa, ettei kaikkea tarvitse osata täydellisesti pystyäkseen tekemään itse omin käsin hienoja ja käytännöllisiä tavaroita.Yleensähän näissä tee se itse -jutuissa näkyy läpi se, että taustalla on tehty hirveä määrä etukäteisvalmisteluita ja valmista tulee ihan hupsista vaan taikaiskusta, eikä sekään ole hyvä juttu mun mielestä.
  Oikein paljon onnea tulevalle lehdelle, toivottavasti saatte siitä menestyvän konseptin. Käsillä tekemistä käsitteleviä lehtiä on aivan liian vähän…

 231. Lupaavalta vaikuttaa! Toivon lehdeltä uusia, tuoreita ideoita ja näkökulmia – ei perusvillasukkia tai kaulaliinoja. Ohjeet voisivat esitellä täysin uusia tekniikoita tai sitten ne villasukat täysin uudesta vinkkelistä!

 232. Odotan halpoja tapoja tuunata vaatteita ja kotia. Myös kerrostalo-asuntoon sopivia juttuja (lehdissä kun aina on vain omakotitaloon sopivia juttuja, esim.vain heille joilla on oma piha).

 233. Oo, kuulostaa hyvältä! Etenkin ”leikattavat ja käytettävät osat”, niitä odotan suurella mielenkiinnolla!

 234. kiitän lehdestä jo.toivoisin lehteen just sitä anun ideologiaa,tuunausta,erikoisia säilytysratkaisuja.romanttisia sisustusideoita.maalaishenkistä,kodikasta.hyviä reseptejä.kiitos anu!

 235. Mook, miten hyvä idea.

  Väriä tässä kaipaa… Toivottavasti visuaalisesti mielenkiintoinen lehti.

 236. Tänään kävin heti lehden ostamassa, kun se oli tullut myyntiin. :) Sisustukseen liittyvät ideat ja niiden toteutukset kiinnostavat eniten. Tykkään myös, kun töihin on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, sellaisia joita jokaiselta löytyy kotoa. Yksinkertaiset ja helposti toteutettavat ideat ovat parhaita. Kaipaisin lehteen lisää värikkyyttä sekä juttua erilaisten käsitöiden tekijöistä. Lehdessä voisi olla myös kaavoja erilaisista kuvioista, joita voi kopioida ja käyttää askartelussa ja käsitöissä.

 237. Toivon tumpelolle sopivia käytännön vinkkejä, joista ei lannisti vaan innostuu!!!

 238. Toivon vinkkejä vanhojen vaatteiden ja tekstiilien uusiokäyttöön ja päivittämiseen. Lisäksi helppoja ohjeita joihin on helppo tarttua ilman suurta välinevarastoa.

Comments are closed.