Lämmitä minua lounas!

Näillä pakkasilla tuntuu siltä, että vaatevalintojen lisäksi ravinnolla on melkoinen merkitys siihen, selviääkö päivästä palelematta. Koton työhuoneella kasattiin tuhti lounaspöytä, joka ensivaikutelmasta huolimatta sopii niin kasvissyöjälle, kuin karppaajallekin. Hampurilaisen voi nimittäin rakentaa monella tavalla:

Koton hampurilaisaineksista löytyy: soijapihvejä (voit ihan hyvin valita myös jauhelihapihvejä, kanafileitä tai kasvispihvejä), vaaleita sämpylöitä, täysjyväsämpylöitä, pyöreitä ruisleipiä, Cheddarjuustoa, emmentalia ja homejuustoa, ananasrenkaita, paistettua kananmunaa, tomaattia, salaattia, kapriksia ja suolakurkkua. Mausteeksi majoneesia, hampurilaiskastiketta, sinappia, ketsuppia, viinietikkaa ja oliiviöljyä.

Näistä jokainen kokoaa oman hampurilaisherkkunsa mielensä mukaan, joku ilman leipää, toinen jättää majoneesin pois, kolmas laittaa kaikkea. Kaikilla on masu täynnä, hyvä mieli, ja ennen kaikkea lämmin olo.

2 Comments

on “Lämmitä minua lounas!
2 Comments on “Lämmitä minua lounas!
  1. I Love Lunch! Pakko jakaa tämä hyvän mielen ja tosielämän musikaalihetki, mikä tuli mieleen tuosta lounashampurilaisesta. :)

Comments are closed.