Teip teip teip

Kun nenän edessä on pino washiteippirullia, saattaa käydä näin:


Musta muistikirja sai marraskuun piristykseksi värikkäät teippiraidat pintaansa. Näiden kansien väliin taitaakin tulla vain iloisia suunnitelmia ja protoja kevään ja kesän Kotoliving-lehtiin…

*edit* Niin ja tosiaan unohdin mainita, että ihkut teipit ovat Teippitarhasta (ja saa washiteippejä kyllä muualtakin, mutta tuolla Teippitarhassa on tooosi iso valikoima).

9 Comments

on “Teip teip teip
9 Comments on “Teip teip teip
  1. Teippeihin kannattaa tutustua esim. teippitarhan kautta. Mä koristelin syksyllä, uuden työkauden alkajaisiksi kans oman mustan muistivihkoni (tiiättehän niitä perinteisiä joissa ne sivujen reunat on punaset) teippauksilla ja päälle vielä dymolla vuosiluvut. Tuli hyvä. :)

  2. Juu, mä tiedän ton…kuin saattaa käydä. Mulla on käyny jopa seinälle jonkun kerran ;) Haha. Soitit sä aaltoon aamulla? Instagrammeista puhe oli….jos se olit sä, niin hyvä pointti. Meinasin tehä ite saman, koska oli kovin suppea heidän käsityksensä Instagrammista ;)

      • Haha, oli hyvä veto tosissaan. Ihan sama särähti korviin…kun jutskasivat ”käpertymis kuvista” haha, olihan sitä silti hauska kuunneella…kuten aina. Mä oon aina tykänny Instagrammista, mutta puhelin vaihtui Lumiaan ja siihen ei ainakaan vielä ole Insta apsii…se on surkeeta :/
        Kivat nää sun sivut! <3

  3. Hei.Onko niitä perjantai-tilkkuja julkaistu missään siihen satunnaisia sankareita-projektiin? ps.Joku olisi voinut varoittaa, että yllätyskerien kerimiseen jää koukkuun..Olen pian kerinyt kaikki lankalaarieni langat.Noh.Alan siis pian sarjatuottamaan kattimatikaisasuja:)

Comments are closed.