Ennen ja jälkeen

Keittiö oli oli levytetty umpeen pieneksi kopiksi. Avasimme seinän. (alla sama paikka, kuin yllä)


Otin uusia kuvia kodistamme myyntiä varten, ja samalla innostuin kaivelemaan kuvia ajalta, ennen kuin teimme remontin ja muutimme tänne. Aika erilaista. Keittiö oli pikkuinen koppi, takan reunukset ja ikkunalaudat ruskeaa laattaa, ja samaa myös puolet lattioista. Harmi, ettei vessasta ole kuvia, sekin oli melkoisen 80-lukulainen…

Tulevat asuntoesittelyt jännittävät kauheasti. Tuntuu kamalalta päästää vieraita ihmisiä kotiinsa katselemaan kaikkea vierain silmin. Välttämätöntä se kuitenkin on, jotta me pääsemme pian omaan unelmien kotiimme maalle.

p.s. jos kohtuuhintainen omakotitalo Itä-Helsingissä kiinnostaa, niin laita viestiä: villakettu@gmail.com. Annan mielelläni lisää tietoja ja kuvia!

15 thoughts on “Ennen ja jälkeen

 1. Stella kirjoitti:

  Kivalta näyttää Nim. lottovoittoa odotellessa ;)

 2. tintti kirjoitti:

  Ihanan värikästä! :)

 3. Irmastiina kirjoitti:

  Ihana tuo tiskipöydän yllä oleva seinä kauniine avohyllyineen…

  Katsoin ensin silmät pyöreänä, että uusi kotiko se jo siinä…☺☺

  Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle!

 4. Susanna kirjoitti:

  Kyllä mä meinasin pudota pepulleni…luulin ensin nimittäin, että tämä on se teidän uusi koti! Ajattelin, että onpa hämmästyttävän nopeaa toimintaa! Nyt ne on jo remontoineet sen uuteen uskoon ;) Kunnes pääsin tekstiosuuteen asti…ahaa, tämä onkin se tuleva entinen koti ;D Kivalta kyllä näyttää, ainoa vika siinä taitaa olla se että se on Helsingissä, hihhih! No joo, oon mäkin asunut joskus Helsingissä, mutta viimeksi pääkaupunkiseudulla asuin synnyinkaupungissani Espoossa, ennen tätä maalle muuttoa, joka tapahtui melkein 5 vuotta sitten. Takas Espooseen en lähtis kirveelläkään. Vaikka mullakin on tulossa pian uuden kodin etsintä olosuhteiden pakosta, niin paikkakunnalta en lähde kyllä mihinkään. Niin ihana pieni kyläyhteistö ystävällisine ihmisineen ym. että vanha sanonta pitää paikkansa ”kyllä maalla on mukavaa” :) Onnea teille kodin myyntipuuhiin ja ihanaa kevään odotusta :)

 5. Ansku kirjoitti:

  Kyllä tätä kotia kehtaakin kuvailla, aivan ihana! Oikein kodikas. Onnea myyntiin ja uuteen kotiin!

 6. Laura kirjoitti:

  Kivoja kuvia, hyvin näkee miten värit tekevät lämpimän tunnelman! Kodin myyminen on rankkaa – mutta kuten sanoitkin, pakkohan se on, että pääsee uusiin unelmiin kiinni! Toivotaan hyvää myyntiä!

 7. Jenny kirjoitti:

  Tykkään! Erityisesti vanhat väliovet ovat ihanat.

 8. Venla kirjoitti:

  Eikä! Mäkin katoin ensin että uusi kotiko se siinä…:D Mutta älyttömän ihanat värit ja tunnelma! Kaivoin pitkästä aikaa kirjasi ’Viritetty’ esiin, ja voi kuinka paljon siellä oli kivoja juttuja joita en ole vielä ehtinyt vuodessa (vai parissa) kokeilla:)

 9. Taru kirjoitti:

  Kyllä väreillä vaan saa ihmeitä aikaa!!…Ja lekalla ;)

 10. Johanna kirjoitti:

  Ohhoh. Meillä on samanlainen vedenkeitin, riisuttu lampunvarjostin, isosilta-tupasen harakkataulu, magneettiliitutaulu ja puulokerikko , kuin teillä. ;)

 11. Sari kirjoitti:

  Sen vaan näkee, kun se on rakkaudella tehty.

 12. Kati kirjoitti:

  Ihana koti <3
  Saanko olla utelias noiden tapettien suhteen, mistä nuo ihanuudet löytyvät? Ja samoin se keittiön seinä, lie kapeita paloja useasti eri..? Ja onko se pinta millainen, käsitelty jollain vai "olette vain varovaisia ettei paperille roisku" :D
  Meillä on keittiöprokkis kesken… (edelleen voisin sanoa, jämähti tiettyyn vaiheeseen) ja olen jo suunnitellut sitä pidemmälle kun oli alunperin tarviskaan, vielä kun löydetään kaikki kamppeet siihen, rajoitteena on tämä sawon mualla, pikkupikku kaupungissa asuminen, täältä kun ei löydy kunnollisia sisustuspuotejakaan :/ joutuu aina hakemaan kaiken kauempaa..
  -kati-

 13. Stella kirjoitti:

  Piti vielä palata katsomaan kuvia tapettien takia.
  Samalla heitän kutsun uuteen Kummitustaloon http://kummitustalonkuvakirja.blogspot.com/

 14. mummo oulusta kirjoitti:

  Ihana koti! Rakastuin täysillä! Onneline perhe muuttaa asumaan paikkaan josta näkee ja aistii että se on rakkausella tehty. Kiitos siitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>