Kotona

Olisi kiva kirjoittaa välillä muustakin, kuin remontista. Ei vaan ole paljon muuta kirjoitettavaa… Remontti jatkuu. Yläkerran huoneet tulivat rakentamisen osalta valmiiksi, ja nyt kitataan, hiotaan, maalataan ja tapetoidaan. Alakerassa keittiö on käytännössä raivaamissiivousta vaille valmis, kuten sali ja peräkammarikin. Kirjastossa on vielä sähkötöitä ja eteishallissa myös. Kylppärissä toimii suihku ja vessa, mutta seinät ja katto vaativat vielä työtä. Voi kun saisin pian pesukoneen pyörimään…

Päädyin muuten lopulta oranssiin jääkaappiin. Kotiin.fi toimittaa kaunokaisen kotiin asti, mutta toimituksessa menee aikansa, joten tällä hetkellä jääkaappina toimii kellari. On silti mahtavaa, että enää ei tarvitse syödä mikrossa lämmitettäviä valmisruokia, vaan saan taas kokata oikeaa ruokaa. Ensimmäiset sämpylät paistuivat jo torstaina ja blenderi on ahkerassa käytössä. Remonttireiskan päivänpiristys: 1 sitruunan mehu, kourallinen tammenlehväsalaattia, nippu tuoretta basilikaa, pätkä kurkkua ja 1 banaani. Nam.

14 thoughts on “Kotona

 1. Irmastiina kirjoitti:

  Ihana mukava lukea remontistakin….. vaikka taidat kohta itse olla remppaa täynnä…:)
  No, kohta on valmista ja kesä edessä, pääset nauttimaan uudesta kodistasi täysin rinnoin.

 2. Susanna kirjoitti:

  Onhan se raskas vaihe, mutta onneks aika lyhyt kuitenkin elämässä…kohta niitä muita vaiheita taas tulee ja pääset nauttimaan uudesta kodista ilman remppaa. Meillä menee koti myyntiin, pitäisi olla alkuviikosta jo netissä, hirveä miten jännittää ja pelottaakin. Toivottavasti mullekin löytyy joku pikku torppa vielä tänä vuonna… Mukavaa kesää ja käsitöitä (niitä missä käytetään lankaa) ehdit kohta jo varmaan tehdä :)

  • Villakettu kirjoitti:

   Eniten taidan olla malttamaton. Tekisi niin mieli päästä jo sisustamaan :)
   Voimia ja tsemppiä kodin myyntiin ja paljon onnea uuden torpan etsimiseen!

 3. JenniH kirjoitti:

  Siitä se oman kodin tuntu pikkuhiljaa lähtee kasvamaan. Vaikka sitten olisikin vielä vähän remonttia tekeillä siinä ohessa. :) Täytyisi itsekin herätellä tuo smoothie-harrastus taas uuteen kukoistukseen. :)

 4. Laura kirjoitti:

  Olipa oikein superjuoman näköistä tuo vihreä..:) Hyvä kun on keinot saada lisäenergiaa, muutot ja remontit ovat aika rankkoja vaikkakin kivoja!
  Minulla oli suuria uutisia kerrottavana blogissani, tervetuloa lukemaan!!

  • Pirkko kirjoitti:

   Hyvää juomaa saa myös, kun laittaa AB-pimää banania ja kotimaisia marjoja. jos haluaa ruokasampaa, niin vähän hiutaleita sekään ja sauvasekoittimella sekaisin.
   Tämä on meidän nuorison suuri suosikki ja varmasti terveellinen.
   Terv. Tuunaaja2

 5. Jonna kirjoitti:

  Mikä jääkaappi! Kupsahdan kateudesta! :D

 6. Heli kirjoitti:

  Oi vitsi miten ihana jääkaappi!!!
  Mielenkiinnolla odotan miten tuon vinokattoisen tilan sisustat. Meillä on nimittäin aivan samanlaisia kohtia yläkerrassa ja voi miten ne rajoittakaan sisustusta.. Lasten sängyt onkin lattialla suoraan (runkopatjat). Minusta on aika ahistavaa kun katto vinoutuu niin äkkiä jo, pää osuu kattoon.. jopa mulla, alle 150cm ihmisellä. =)

  • Villakettu kirjoitti:

   Hih, sitä minäkin mielenkiinnolla odotan… Kaikkien lasten sängyt menevät uusiksi, ja ainakin tytöille tulee runkopatjat lattialle. Poikaipana on toivonut vanhanajan vuodekomeroa…

 7. Kati kirjoitti:

  Voi kuulostaapa aivan liikkikseltä toi poikasi toive vanhanajan vuodekomerosta :)
  Onnea teille uuteen tupaan ja kiitti kun on saanut seurata tätä remonttia. On niin ihania nää sun kuvat, mä todella rentoudun ja inspiroidun tämän blogin parissa! Ihanaa alkavaa kesää sinne maaseudun rauhaan!

 8. Tiuku kirjoitti:

  Superihana jääkaappi! Oranssi olis myös mun valinta.
  Ps. muuttaisin epäröimättä sun sisustamaan kotiin!
  Täällä vain podetaan remonttikuumetta ja omakotikuumetta… vielä ainakin vuosi jos ei enemmänkin.

 9. Omenan kukka kirjoitti:

  Hei Anu! Olisi mielenkiintoista kuulla sinulta vinkkejä kevään juhliin. Tsemppiä remonttiin ja iloa kevätpäiviin!

 10. Anu kirjoitti:

  Hei, eksyin ”Vihreän talon” parin vuoden takaisen postauksen linkistä sinun blogiisi ja tykästyin kovasti! Ihanaa, että jatkossa minulla on uusi blogi seurattavana. Eli minulle on tiedossa ilahduttavia ja ihastuttavia kirjoituksia sekä kuvia. Kiitos :D

 11. Satu kirjoitti:

  Tuo jääkaappi on niin namu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>